Marjanu Bolharju poškodba onemogočila nastop na EP

Prihodnji teden bi moral naš šampion, športnik leta v Občini Domžale, Marjan Bolhar nastopiti na evropskem prvenstvu v Grčiji. Ker pa, tako kot Marjan, tudi nesreča nikoli ne počiva, si je med treningom s sotekmovalcem nesrečno zlomil palec na desni roki.

Ker je palec pomembno "orodje" vsakega boksarja, je po odlašanju na koncu predal zmago poškodbi in se z velikim razočaranjem odpovedal nastopu na Evropskem prvenstvu. Razočaranje je bilo še toliko večje, saj se je na zaključno tekmo letošnjega leta pripravljal vse leto.

A nič ne de Marjan, najprej okrevanje, prihodnje leto pa te že čaka nov izziv - svetovno prvenstvo! Mi navijamo zate!

Še nekaj njegovih največjih letošnjih uspehov: 1. mesto na DP v full contact, 2. mesto na evropskem pokalu v Italiji (Mareno di Piave), 3. mesto na svetovnem pokalu v Las Vegasu v Nevadi, kjer se je boril kot prvi slovenski kickboksar. Marjan je tudi reprezentant Kickboxing zveze Slovenije, ki je članica Olimpijskega komiteja Slovenije.

Sicer pa velja omeniti, da bo Marjan, kljub poškodbi, aktiven v naslednjih dneh na drugačen način. Na povabilo številnih društev in organizacij se z veseljem odzove, med drugim se bo v prihodnjem tednu srečal tudi s skupinami, ki vsako jutri pridno vadijo pod imenom Šola zdravja.