Naprodaj so letne karte za Kopališče Domžale!

Domžalsko kopališče v sezoni 2017 prvič odpira vrata v soboto, 17. junija 2017. Vabimo vas, da izkoristite ugodne cene in prijetno vzdušje ter se na vroče dni osvežite na domžalskem kopališču. Sezonske vstopnice že lahko kupite na sedežu Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Vabljeni! 

Šola zdravja usposabljala v Domžalah

Ko se na enem mestu zbere toliko ljudi v oranžnih majicah, lahko pomislimo samo na eno – zdravo vadbo. Minuli konec tedna se je namreč v Domžalah zbralo več kot 50 vaditeljev prostovoljcev Šole zdravja, ki so se udeležili usposabljanja, ki je potekalo v našem mestu.

Tudi letos bodo pohodniki ob reki povezali Domžale in Kamnik

Kaj združuje Domžale in Kamnik? Dobri ljudje, raznolika ponudba ter Kamniška Bistrica. »Pohod ob reki, ki povezuje« je idealna priložnost za okrepitev sodelovanja. Ker je bil lanski prvi pohod odlično sprejet, ga bosta Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale ponovila. Tokrat v sodelovanju z Modrimi novicami. »Pohod ob reki, ki povezuje« bo soboto 10. junija, od 7. do 13. ure. Pohod boste lahko začeli ali v Slamnikarskem parku pri Občini Domžale, kjer bo potekal Slamnikarski sejem, ali pa na Šutni v Kamniku, kjer bo potekalo srečanje rezbarjev.

Pohod ob reki, ki povezuje – se vidimo 10. junija!

Si predstavljate, da v enem dnevu, na sprehodu ob Kamniški Bistrici balinčkate, igrate badminton, lovite ribe, se zabavate z najmlajšimi na otroški animaciji, uživate v zdravih prigrizkih in srečate številne prijatelje, znance in sokrajane? Vse to je namen Pohoda ob reki, ki povezuje, ki ga ZTŠKK in ZŠRD, letos organizirata že drugič.

Rekreacija za vse z novimi programi!

Rekreacija za vse, ki se je brezplačno lahko udeležite vsak ponedeljek, ob 18. uri in poteka na stadionu v Športnem parku Domžale prinaša z majem nekaj novosti. Ker smo 3. maja pričeli z obnovo stadiona (zelenice in tekaške steze), bomo v tem času našli svoj prostor za rekreacijo na različnih lokacijah in napravah.

Rekreativno kolesarjenje odpade

Pred nekaj dnevi smo vas obvestili o začetku kolesarskega rekreativnega treninga. Projekt, ki smo se ga veselili, se je izkazal za zelo zahtevnega. A ne za izvedbo, temveč z vidika zagotavljanja varnosti vsakega kolesarja, ki bi se treninga udeležil. Rekreativno kolesarjenje na nivoju, kot bi ga želeli izvajati vsak teden in po poti, ki smo si jo zadali, zahteva vsakokratno prijavo in organizacijo prireditve, tako s spremljevalnim vozilom, reševalcem in ponekod zaporami ceste. 

Razpis za uporabo površine za igranje in-line hokej, kotalkanja ...

Preverite objavo javnega razpisa za rezervacijo in oddajo terminov za igranje in-line hokeja, kotalkanja in drugih aktivnosti na drsališču oziroma večnamenskem športnem igrišču v Športnem parku Domžale. Razpis je objavljen za letni del sezone, rok za prijavo pa je 11. maj 2017.

Javni razpis za promocijo občine skozi vrhunski šport za leto 2017

Občinska uprava Občine Domžale je na podlagi 5. člena Odloka o vrednotenju in sofinanciranju športnih in rekreativnih programov v Občini Domžale objavila Javni razpis za promocijo občine skozi vrhunski šport za leto 2017. Na podlagi Odloka o proračunu Občine Domžale za leto 2017 se za promocijo občine skozi vrhunski šport nameni do 50.000,00 evrov.

Skupaj oživimo domžalske parke!

Na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale razmišljamo o novih načinih druženja in gibanja na prostem. V letošnjem letu tako uvajamo prav posebno druženje - z animacijo na otroških igriščih in v parkih. Tako se bomo v letošnjem letu od maja do avgusta, vsako prvo soboto v mesecu, od 17.30 do 19. ure družili v parkih. Preverite katerih! 

Od 3. maja dalje uporaba stadiona ni mogoča

​Obveščamo vas, da od 3. maja dalje in do preklica, ne bo možen dostop in vadba na stadionu v Športnem parku Domžale. V tem času se bo izvajala sanacija igrišča in atletske steze. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Več informacij ...