Vabljeni na otvoritev KOLOvoz'a

Danes, 30. 8. 2017 vrata odpira kolesarski poligon KOLOvoz', po domače pumptrack, ki predstavlja enega največjih v Sloveniji. Ob 17. uri bosta župan Toni Dragar in direktor Zavoda za šport in rekreacijo Domžale Uroš Križanič, predala objekt v uporabo, kljub temu pa so vsi navdušeni uporabniki to poletje že uživali v kolesarskih, rolarskih, skaterskih in podobnih vragolijah in treningih na novem objektu. 

Danes, 28. 8. predčasno zapiramo kopališče

Danes, 28. 8. 2017, zaradi prihoda hladne fronte predčasno zapiramo Kopališče Domžale. Danes odpade tudi večerno rekreativno plavanje. 

Bazen Domžale vabi: vroči dnevi - prijetna ohladitev!

​Vabljeni na prijetno osvežitev na Kopališče Domžale. Temperatura vode te dni je od 25 do 26°C. Čakajo nas vroči dnevi in prijetna ohladitev na domžalskem bazenu. Ne pozabite, vsak ponedeljek in četrtek zvečer, od 19.30 do 21. ure vabljeni tudi na rekreativno plavanje. 

Jutri, 29. julija bo poletni dan na bazenu Domžale - ne zamudite!

Se še spomnite lanskoletne zadnje julijske sobote? Naš prvi Poletni dan na bazenu Domžale z obilo animacije, plesa in dobre volje ter številnimi društvi in organizacijami je prinesel za vsakogar nekaj. A letos za vse obiskovalce domžalskega bazena pripravljamo še več - animacije, vadbe, dogajanja, v in ob vodi. Vas zanima, kaj vse se bo 29. julija dogajalo v Domžalah? Berite dalje! 

Danes (26. 7.) plešemo na drsališču Domžale!

Danes, 26. 7. 2017, vabljeni na drsališče Domžale (večnamenska pokrita ploščad), kjer bo, po dveh tednih počitniškega premora, ponovno na vrsti plesni večer. Skupaj z vaditeljem iz Plesne šole Urška Domžale se bomo zavrteli v ritmih standardnih in latinskoameriških družabnih plesov. Udeležba na tečaju in preplesavanju je brezplačna! Vabljeni! 

Danes, 26. 7. je Kopališče Domžale zaprto

Obveščamo vas, da je Kopališče Domžale danes, 26. 7. 2017 zaprto zaradi nizkih temperatur in slabe vremenske napovedi. 

Poročila o delu društev v prvi polovici leta 2017

Rok za oddajo poročil je 31. avgust 2017. V skladu z dosedanjo prakso, je tudi v letošnjem letu Zavod omogočil, da se zaradi letnih dopustov poročila oddajo do konca meseca avgusta. Sprememb v vsebinskem delu predloge v letošnjem letu ni, v prilogi lahko najdete aktualen vsebinski model poročila, skupaj s preglednicami, ki omogoča kratko in vsebinsko popolno izdelavo poročila o delu društva. Društva morate oddati poročilo v skladu s predpisanim modelom, saj lahko le na ta način enostavno in hitro ugotavljamo popolnost oddanih poročil.  Polletna poročila morajo oddati le tisti, ki so prejeli skupna sredstva na vrednostjo 4.172,93 EUR.​

Danes, 24. 7. je Kopališče Domžale zaprto

Obveščamo vas, da je danes, 24. julija 2017, Kopališče Domžale zaprto zaradi slabega vremena.

Kopališče Domžale je ponovno odprto!

Obveščamo vas, da je Kopališče Domžale danes ponovno odprto. Vabljeni, da se osvežite na domžalskem bazenu! Vrata so odprta od 10. do 19. ure. 

IZREDNO: Zaradi okvare strojnice je bazen zaprt - do preklica!

Obveščamo vas, da je zaradi okvare strojnice, Kopališče Domžale zaprto do preklica. Trudimo se okvaro čim prej odpraviti. Ko bo bazen ponovno odprt, vas o tem nemudoma obvestimo. V času okvare na domžalskem bazenu imate imetniki sezonske vstopnice 50 % POPUST ob nakupu dnevne vstopnice za letni bazen v Kamniku. Vabljeni, da se v tem času osvežite na kamniškem kopališču. Ko bo domžalski bazen ponovno odprt, pa vas nemudoma obvestimo. Trudimo se težavo čim hitreje odpraviti. Hvala za razumevanje!