Plavalno društvo Domžale vabi na vodeno poletno rekreativno plavanje za odrasle in mladostnike

Plavalno društvo Domžale vabi na poletno rekreativno plavanje na Kopališču Domžale, ki je namenjeno odraslim in mladostnikom, od 10. leta dalje. V okviru programa lahko izbirate med jutranjim plavanjem za dober začetek dneva in večerno rekreacijo za zdravo telo in sprostitev. 

Večerno rekreativno plavanje - od 22. junija dalje!

Slika je simbolična.Na domžalskem bazenu je tudi v letošnji sezoni čas za večerno rekreativno plavanje! Začnemo 22. junija, potekalo pa bo vsak ponedeljek in četrtek od 19.30 do 21. ure.

V času rekreativnega plavanja so v bazenu postavljene plavalne proge, da rekreacija lahko poteka na ustrezen način. Termini ne predstavljajo nočnega kopanja, pač pa so namenjeni izključno rekreativnemu plavanju.

Vabljeni na osvežitev na Kopališče Domžale!

Obveščamo vas, da domžalsko kopališče v sezoni 2017 prvič odpira vrata v soboto, 17. junija 2017. Vas pa vabimo, da izkoristite ugodne cene tudi sezonskih vstopnic in prijetno vzdušje ter se na vroče dni osvežite na domžalskem kopališču. Preverite cene dnevnih in sezonskih vstopnic!

Prihaja veliki Športni pozdrav poletju v Domžalah!

Ta konec tedna bo v znamenju športa v Domžalah. Čeprav smo tega že vajeni, pa tokrat prihaja ŠPORTNI POZDRAV POLETJU, prireditev, ki bo združila vse generacije in različne športe. In kar je najlepše – vrata v novo sezono odpira tudi Kopališče Domžale! Pridružite se nam to soboto, 17. junija v Športnem parku Domžale, kot rekreativni košarkarji, nogometaši, gledalci ali kopalci. Skupaj, na športen način pozdravimo poletje, ki prihaja. 

Dan za zdravje in gibanje v Domžalah

V sredo, 21. junija od 8. do 12. ure se bo v Češminovem parku v Domžalah odvijal Dan za zdravje in gibanje v Domžalah, ki ga organizira Zdravstveni dom Domžale. Na dogodku bo potekal tako test hoje, meritve krvnega tlaka, sladkorja in kostne gostote ...

Kje boste pa vi preživeli letošnje počitnice?

​Lansko leto je Občina Domžale pred poletjem izdala bilten "Kje bom preživljal poletne počitnice", ki je bil odlično sprejet med našimi občani. To se je zgodilo tudi letos, v biltenu pa najdete tudi številne športne in druge aktivnosti, ki jih pripravljamo za vas mi. Bilten je namenjen otrokom, mladostnikom in njihovim staršem, saj so notri predstavitve poletnih počitnic, varstev in tudi zanimivih dogodkov.

Dobrih 600 udeležencev Pohoda ob reki, ki povezuje

Letošnjega Pohoda ob reki, ki povezuje, ki je potekal drugo leto zapored, se je udeležilo dobrih 600 pohodnikov. Nekateri so prehodili celotno pot od Domžal do Kamnika ali obratno, nekateri samo od ene kontrolne točke do druge, tretji pa celotno pot v drugo mesto in nazaj domov. Preverite kaj vse se je dogajalo! 

Žalostno slovo od mladega košarkarja

Z veliko žalostjo smo se seznanili, da se je od nas za vedno poslovil Jernej Čad. Mlad košarkar, trener, dolgoletni član Košarkarskega kluba Lastovka in fant, ki je s svojo energijo in entuziazmom navduševal številne mlade generacije, tudi kot pomočnik trenerja v reprezentanci U16. Kot so zapisali v njegovem matičnem klubu, je bil Jernej vesel fant, zaljubljen v košarko.

17. junija vabljeni na Športni pozdrav poletju v Domžalah

V soboto, 17. junija bodo Domžale ponovno zaživele v športnem dogajanju. Zavod za šport in rekreacijo Domžale in Občina Domžale, skupaj s športnimi organizacijami vabita na Športni pozdrav poletju, s številnimi aktivnostmi. Tako bo že od petka na košarkarskem igrišču v Športne parku Domžale potekal tradicionalni 24-urni košarkarski maraton. V se pridružijo še nogometaši in vsi kopalci, ki se bodo ta dan brezplačno kopali na domžalskem bazenu.

Vsak četrtek brezplačno vodeno plezanje v Domžalah!

Tudi v letošnjem letu vas vabimo, da se nam pridružite pri vodenem plezanju v Športnem parku Domžale. Vsak četrtek, od 17. do 20. ure bo plezalni odsek Planinskega društva Domžale vabi k preizkušanju domžalske plezalne stene na garažni hiši v centru mesta.