Poročila o delu društev v prvi polovici leta 2017

Rok za oddajo poročil je 31. avgust 2017. V skladu z dosedanjo prakso, je tudi v letošnjem letu Zavod omogočil, da se zaradi letnih dopustov poročila oddajo do konca meseca avgusta. Sprememb v vsebinskem delu predloge v letošnjem letu ni, v prilogi lahko najdete aktualen vsebinski model poročila, skupaj s preglednicami, ki omogoča kratko in vsebinsko popolno izdelavo poročila o delu društva. Društva morate oddati poročilo v skladu s predpisanim modelom, saj lahko le na ta način enostavno in hitro ugotavljamo popolnost oddanih poročil.  Polletna poročila morajo oddati le tisti, ki so prejeli skupna sredstva na vrednostjo 4.172,93 EUR.​

Danes, 24. 7. je Kopališče Domžale zaprto

Obveščamo vas, da je danes, 24. julija 2017, Kopališče Domžale zaprto zaradi slabega vremena.

Kopališče Domžale je ponovno odprto!

Obveščamo vas, da je Kopališče Domžale danes ponovno odprto. Vabljeni, da se osvežite na domžalskem bazenu! Vrata so odprta od 10. do 19. ure. 

IZREDNO: Zaradi okvare strojnice je bazen zaprt - do preklica!

Obveščamo vas, da je zaradi okvare strojnice, Kopališče Domžale zaprto do preklica. Trudimo se okvaro čim prej odpraviti. Ko bo bazen ponovno odprt, vas o tem nemudoma obvestimo. V času okvare na domžalskem bazenu imate imetniki sezonske vstopnice 50 % POPUST ob nakupu dnevne vstopnice za letni bazen v Kamniku. Vabljeni, da se v tem času osvežite na kamniškem kopališču. Ko bo domžalski bazen ponovno odprt, pa vas nemudoma obvestimo. Trudimo se težavo čim hitreje odpraviti. Hvala za razumevanje!

Danes, 14. 7., je bazen odprt od 15. ure dalje

Obveščamo vas, da danes, 14. 7., Kopališče Domžale odpira vrata ob 15. uri. Vabljeni v našo družbo! Spremljajte nas še naprej na spletni strani in našem Facebooku. 
Ne pozabite, danes zvečer, 14. julija, od 20. do 23. ure poteka tudi nočno kopanje. Vstopnica za nočno kopanje je 2 evra, vstop pa tokrat izjemoma ni možen s sezonsko vstopnico. Bodo pa vsi, ki se bodo udeležili nocojšnjega Clubbinga na drsališču Domžale, z vstopnico s plesno-glasbenega dogodka, vstopili tudi na bazen, do 23. ure.

Plesne vaje na drsališču 12. in 19. 7. odpadejo

Obveščamo vas, da plesne vaje, ki potekajo vsako sredo ob 20. uri na drsališču v Domžalah, danes, 12. 7. in prihodnjo sredo, 19. 7. 2017, odpadejo zaradi odsotnosti plesnega učitelja. Vidimo se ponovno čez 14 dni! 

V Športni park Domžale prihaja clubbing!

V petek, 14. julija 2017, od 21. ure dalje v Domžale prihaja clubbing, glasba, ples in večerno druženje v družbi kar treh DJ-jev, ki se bo odvijalo na večnamenski pokriti ploščadi v Športnem parku Domžale (drsališče). Ta dan bo prav tako potekalo nočno kopanje in sicer od 20. do 23. ure, vstopnina na bazen za nočno kopanje bo 2 evra. Prav tako pa bo možen vstop na bazen z vstopnico iz clubbinga. Za nočno kopanje ta večer sezonske vstopnice ne veljajo. 

Brezplačni poletni družabni plesi v Športnem parku Domžale!

Vabimo vas, da se nam letošnje poletje pridružite tudi na drsališču Domžale. V poletnem času, ko ga spremenimo v pokrito večnamensko ploščad, bomo od 28. junija dalje, vsako sredo zvečer plesali v ritmu standardnih in latinsko ameriških plesov. Poletni družabni plesi, kjer bomo osvajali nova znanja na plesnem tečaju in uživali v plesnih ritmih bodo vsako sredo, od 20. do 21.30 ure.

Odgovor na navedbe v Domžalskih novicah

V Domžalskih novicah, številka 9 (22. 6. 2017) smo v uvodniku Rajka Geriča pod naslovom Kralj športa (in korupcije) zasledili informacije, s katerimi sta prizadeta pravica in interes Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Zato smo skladno z določili 26. in 27. člena Zakona o medijih posredovali zahtevo po objavi popravka objavljenega obvestila. Upamo, da bo medij spoštoval zakon in popravek objavil. Za vašo obveščenost popravke navajamo v nadaljevanju.

Najboljši športniki osnovnih šol domžalske regije

​Zavod za šport in rekreacijo Domžale je skupaj z Občino Domžale ob koncu šolskega leta pripravil slovesnost, na kateri so najboljši športniki osnovnih šol Domžalske regije prejeli zaslužena priznanja. Župan Občine Domžale Toni Dragar je v uvodnem govoru pohvalil najboljše športnike in športnice posameznih osnovnih šol ter jim zaželel prijetne počitnice in veliko učnih in športnih uspehov tudi v prihodnje.