Koš v Športnem parku Vir ponovno na svojem mestu

Pred časom so v Športnem parku Vir vandali poškodovali koš za košarko. Od včeraj je koš, zahvaljujoč spretnim rokam naših vzdrževalcev, spet na svojem mestu.   

Razpis za rezervacijo terminov za rekreativni hokej v sezoni 2017/2018

Tudi letos bo Drsališče Domžale na voljo za rekreativno igranje hokeja. Rok za oddajo izpolnjene prijavnice je 10. november 2017.

 

"Vsak dan je odličen dan za hokej."  Mario Lemieux 

Festival ženskega nogometa v Domžalah

V petek, ​20. oktobra 2017 bo v Športnem parku Domžale potekal pravi festival ženskega nogometa.

Od 15.30 dalje se bodo deklice, dekleta in vse ženske lahko preizkusile v nogometnih veščinah, spoznale z nogometom in dobile vse informacije o vpisu v ženski nogometni klub, pri tem pa prejele tudi brezplačno darilce.

Sledi 2. krog kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019, na Stadionu Domžale, kjer se bosta ob 18:00 uri med seboj pomerili ženski nogometni reprezentanci Slovenije in Češke.

Oglaševanje za športne organizacije v Domžalah

Minulo poletje smo v Športnem parku Domžale pridobili nove oglasne površine, ki so na voljo za informiranje občanov in občank o športnih aktivnostih. Poleg projektov Zavoda za šport in rekreacijo Domžale smo dali nekaj oglasnega prostora na voljo tudi športnim društvom in organizacijam v občini. Preverite katera in kako jih lahko izkoristite.

Obvestilo o prenovi atletske steze

Obveščamo vas, da poteka prenova atletske steze na stadionu v Športnem parku Domžale. Obnova bo predvidoma trajala 14 dni, zato vas prosimo za razumevanje, saj bo uporaba stadiona v tem času motena. 

Čas je za zimsko sezono tenisa

Ob začetku obratovanja Teniške dvorane Domžale v zimski sezoni 2017/18 vas obveščamo, da je na voljo še nekaj prostih terminov za rezervacijo stalne abonmajske uporabe igrišč preko celotne zimske sezone. Igrišča v teniški dvorani lahko v posameznih prostih terminih uporabljate tudi s sprotno rezervacijo preko spletne aplikacije ali mobilne telefonske številke. V kolikor želite stalen termin nas kontaktirajte

Žalostna vest: umrl je Marjan Gorza

Danes nas je pretresla žalostna vest, da nas je za vedno zapustil dolgoletni športni delavec Marjan Gorza.

Poslanica ob novem šolskem letu

Dragi šolarji, danes ste stopili novim izzivom naproti, nekateri boste dobili nove sošolce in sošolke, nove učitelje in učiteljice, predvsem pa vas čaka veliko novega znanja. To velja še posebej za tiste, ki ste danes prvič prestopili šolski prag.

Kopališče Domžale zapira vrata te sezone

Kopališče Domžale danes, 1. septembra 2017 zapira vrata letošnje sezone. Zaradi slabe vremenske napovedi in napovedanih ohladitev, ki sledijo v prvih septembrskih dneh, bomo kopalke za letos pospravili v predal. 

Zagnali nov kolesarski poligon Kolovoz’

Domžale so bogatejše za nov kolesarski poligon »pumptrack«, ki se nahaja na območju športnega parka ob Robbovi ulici na Viru pri Domžalah, ki bo popestril ponudbo rekreacijske osi ob Kamniški Bistrici in našim najmlajšim kot tudi izkušenim posameznikom ponudil novo obliko sprostitve na prostem. Omenjeni poligon, ki ima tri proge, je tudi največji kolesarski poligon v državi.