To soboto številne aktivnosti na domžalskem bazenu!

Poletje je kot nalašč za druženje in zabavo v naravi, če se to dogaja na kopališču, ob bazenu, pa je dan lahko enostavno popoln. Zavod za šport in rekreacijo Domžale v sodelovanju z ŠAD Mavrica, Študentsko organizacijo Domžale in Plesno šolo Miki vabi na športni poletni dan na domžalskem kopališču, ko bomo to soboto, 30. julija, 2016, dan na kopališču popestrili s številnimi animacijskimi aktivnostmi od vodne aerobike za otroke in odrasle, zorbanje, vodne igre, tekmovanje v odbojki na mivki, plesna aerobika, predstavitev in preizkus potapljanja, otroški vaterpolo … in številne druge aktivnosti, ki jih bomo sklenili z večernim rekreativnim plavanjem, ki se bo zaključilo tokrat ob 22. uri.

Rekreativno plavanje danes odpade

Obveščamo vas, da večerno rekreativno plavanje danes odpade zaradi slabega vremena. Zahvaljujemo se za razumevanje in se vidimo v soboto, 30. 7., ko bo, poleg raznovrstih dnevnih aktivnosti, na voljo tudi večerno rekreativno plavanje. Tokrat vse do 22. ure. Vabljeni! 

Vsak torek in četrtek vabljeni na večerno rekreativno plavanje

Na domžalskem bazenu vas tudi danes vabimo na rekreativno večerno plavanje, ki poteka vsak torek in četrtek od 19.30 do 21.30 ure. Rekreativno plavanje je namenjeno vsem, ki želijo priložnosti za tovrstno obliko rekreacije tudi v našem mestu, na voljo pa je ob torkih in četrtkih takrat, ko je odprto tudi domžalsko kopališče (v primeru slabega vremena, ko je kopališče zaprto, odpade tudi rekreativno plavanje). V času rekreativnega plavanja so v bazenu postavljene plavalne proge, da rekreacija lahko poteka na ustrezen način. Termini ne predstavljajo nočnega kopanja, pač pa so namenjeni izključno rekreativnemu plavanju. Za večerno rekreativno plavanje LAHKO KORISTITE ODRASLE SEZONSKE VSTOPNICE ZA KOPALIŠČE DOMŽALE. Rekreacije v bazenu se lahko udeležite tudi ob plačilu posamezne dnevne vstopnice po ceni 3 evrov/rekreacijo. Rekreativno plavanje je namenjeno vsem polnoletnim občanom Domžal in drugih občin (vstop z osebnim dokumentom) oziroma mladoletnim v spremstvu staršev ali skrbnikov.

Danes kopališče zaprto, minule dni pa je bilo pestro …

Zaradi nizkih temperatur je danes, 14. 7., domžalsko kopališče zaprto. Že včeraj popoldne so plavalce pregnali temni oblaki in nevihta, smo pa zato dodobra izkoristili torkov dan, ko smo prvič letos uživali tako v zorbanju kot večernem plavanju. 

Danes večerno rekreativno plavanje in utrinki domžalskega bazena minulih dni ...

Slika je simbolična.Na domžalskem bazenu v letošnji sezoni uvajamo novost, rekreativno večerno plavanje, ki ga bomo prvič izvedli prav danes, 11. julija 2016, potekalo pa bo vsak torek in četrtek od 19.30 do 21.30 ure. Rekreativno plavanje je namenjeno vsem, ki želijo priložnosti za tovrstno obliko rekreacije tudi v našem mestu, na voljo pa je ob torkih in četrtkih takrat, ko je odprto tudi domžalsko kopališče (v primeru slabega vremena, ko je kopališče zaprto, odpade tudi rekreativno plavanje). V času rekreativnega plavanja so v bazenu postavljene plavalne proge, da rekreacija lahko poteka na ustrezen način. Termini ne predstavljajo nočnega kopanja, pač pa so namenjeni izključno rekreativnemu plavanju.

Brezplačno vodeno plezanje z inštruktorjem

Vabimo vas na brezplačno vodeno plezanje z inštruktorjem. Plezanje je vsak četrtek v juliju in avgustu, od 17. do 19. ure, na plezalni steni v centru Domžal (pri garažni hiši). Vodeno plezanje organizira Planinsko društvo Domžale. 

Rekreativno plavanje - obvestilo

Obvestili smo vas, da v tem tednu rekreativno plavanje na domžalskem kopališču žal odpade. Ne le neprimerne temperature za večerno kopanje na domžalske kopališču, tudi varnost je zelo pomemben vidik pri tovrstnih aktivnostih, zato smo v prvem tednu večerno rekreativno kopanje odpovedali. Naša velika želja je, da bi lahko vsak torek in četrtek omogočili rekreativno plavanje, a žal, glede na to, da gre za zunanji bazen, katerega temperatura vode je odvisna tudi od dnevne temperature zraka, to ne bo vedno mogoče. Seveda se bomo trudili izvesti rekreativno kopanje čim pogosteje, vsekakor pa vsakokrat, ko bodo za to ustrezni pogoji. 

Bi uporabljali športne objekte v občini Domžale?

Odbojka, nogomet, kopališče, košarka, rolkanje, tenis, atletske steze, kotalkanje, rekreacija… Vse to in še več lahko počnete na površinah v športnih parkih, ki jih upravlja Zavod za šport in rekreacijo Domžale. V nadaljevanju tako lahko preverite, kaj vse in seveda kje lahko uporabljate različne športne objekte. Mi pa vas seveda vabimo k čim pogostejši uporabi in gibanju predvsem na prostem.

Rekreativno plavanje ta teden odpade zaradi prenizkih temperatur

Obveščamo vas, da rekreativnega plavanja na domžalskem kopališču v tem tednu (5. in 7. 7.) ne bo, zaradi prenizke temperature vode in zraka. Voda se je od prejšnjega tedna ohladila za 4°C, zunanje temperature pa so v večernih urah prav tako ta teden prenizke za plavanje na zunanjem bazenu. Za danes so prav tako napovedane nevihte, jutri padavine, zato bomo počakali na ugodnejše vremenske razmere, za večerno rekreativno plavanje.

Hvala za razumevanje.

Novo na domžalskem bazenu: Večerno rekreativno plavanje

Na domžalskem bazenu v letošnji sezoni uvajamo novost, rekreativno večerno plavanje, ki se bo pričelo 5. julija, potekalo pa bo vsak torek in četrtek od 19.30 do 21.30 ure. Rekreativno plavanje je namenjeno vsem, ki želijo priložnosti za tovrstno obliko rekreacije tudi v našem mestu, na voljo pa je ob torkih in četrtkih takrat, ko je odprto tudi domžalsko kopališče (v primeru slabega vremena, ko je kopališče zaprto, odpade tudi rekreativno plavanje). V času rekreativnega plavanja so v bazenu postavljene plavalne proge, da rekreacija lahko poteka na ustrezen način. Termini ne predstavljajo nočnega kopanja, pač pa so namenjeni izključno rekreativnemu plavanju.